Tijdens mijn eerste zwangerschap mocht je me wakker maken voor kroketten met ketchup, maar dit keer doe ik juist een moord voor zoet, zoeter, zoetst. Deze heerlijke gekarameliseerde appel met crème fraîche room stond niet eens op de planning om te maken, maar ik had op een druiligere zondagmiddag zo'n trek in een lekker toetje, dat ik gewoon aan de slag ging. Met een geweldig resultaat, al zeg ik het zelf.
De gekarameliseerde appel kan je natuurlijk gewoon eten, maar ik heb er ook nog een heerlijk kuipje van bladerdeeg bij gemaakt. Als een soort tegenhanger van de zoete invasie. Het lekkere zuurtje van de crème fraîche room zorgt er weer voor dat je tanden niet bij de eerste hap direct uit je mond vallen.
Dit lekkere recept is geschikt voor zes personen
Schep de heerlijk warme gekarameliseerde appel in het bakje van bladerdeeg en doe er een lepel crème fraîche room bij. Genieten!
Maak jij liever een gezond toetje? Kijk dan eens naar deze lekkere mousse van avocado!
Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…