Deze warme appelcrumble is een van mijn populairste recepten tot nu toe. Ik schreef het oorspronkelijk voor Anne van Healthyfoodlove.nl, maar na heel wat vragen heb ik besloten het ook op mijn eigen website te delen. Of je de warme appelcrumble nu als ontbijt, tussendoortje of toetje eet, het blijft een heerlijk receptje! En ook nog eens zonder fabriekssuikers. Een dubbele #score als je het mij vraagt.
De appel crumble is het lekkerst wanneer je hem warm eet, met een flinke eetlepel Griekse yoghurt erbij. Geniet ervan!
Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…