Rijstkoek is voor mij pure nostalgie, want dat kregen wij vaak thuis als toetje. Heerlijk vond ik het, lekker warm met boter en suiker erbij. Zelf was het me nog nooit gelukt om te maken, omdat dat kreng altijd uit elkaar viel of aanbrandde. Maar inmiddels is het me gelukt en heb ik een heerlijke rijstkoek met appel en kaneel gebakken!
Je kan voor deze rijstkoek apart rijst koken, maar nog handiger is het om dit lekkernij te maken met restjes rijst. Op een of andere manier hou ik zelf namelijk altijd een kilootje of wat over aangezien er altijd wel iets verkeerd gaat met het afmeten van de hoeveelheid.
De bereidingstijd van deze heerlijke rijstkoek met appel en kaneel is een flink stuk korter als je het maakt met de left-overs en daarnaast ben je ook nog eens hartstikke verspillingsvrij bezig!
Ik vind de rijstkoek met appel en kaneel heerlijk om te eten met een klontje boter en suiker. Niet gezond, maar zo genieten!
Ben jij juist toe aan een gezond ontbijtje? Kijk dan eens bij deze havermout met wortel.
Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…