Niets is zo fijn als op een vrije ochtend een nieuw ontbijtje uitproberen. Nu zit het met die vrije ochtenden wel goed tegenwoordig, dus regelmatig staat er wat nieuws op het menu. Laatst heb ik genoten van een heerlijke, romige rijstepap. Dit recept is zo geslaagd dat ik het graag met je wil delen.
Een klein tipje van de sluier: heel gezond is de rijstepap nog niet. Daar wordt zeker aan gewerkt. Dit fijne ontbijtje is geschikt voor twee personen. Je mag het ook in je eentje proberen, maar dan weet je zeker dat je de rest van de dag vol zit.
Geniet ervan!
Kleine tip: warm is hij het lekkerst. Ik heb de rijstepap ook een nacht in de koelkast bewaard als een soort ‘prep' voor de volgende dag, maar dan verliest hij zijn romigheid.
Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…