Van ontbijten met havermout en pindakaas wordt men heerlijk warm van binnen. Magere yoghurt met muesli en fruit eet je als je haast hebt. En deze chocolade ontbijtmuffin? Daar geniet je van op een fijne, lome zondagochtend.
Ingrediënten
- 30 gram havermout
- 40 gram kokosmeel
- 1.5 eetlepel (rauwe) cacaopoeder
- 100 ml amandelmelk
- 1 ei
- 1 banaan
- 1/2 theelepel bakpoeder
- Olijfolie
Iedereen klaar? Bakken maar!
- Verwarm de oven voor op 190 graden (hetelucht).
- Doe de banaan met de melk in de blender en mix dit goed door elkaar. Zo voorkom je stukjes in de muffin, helemaal als je banaan nog niet zo heel zacht is.
- Doe vervolgens alle andere ingrediënten erbij en zorg ervoor dat het een mooi beslagje wordt.
- Smeer een kleine ovenschaal in met een beetje olijfolie en giet de muffin to be erin. Schuif het pareltje daarna voor 20 minuten de oven in.
Wel eerst blazen voordat je hem naar binnen propt he? Geniet ervan!
Geef een reactie