In Amerika heb ik me scheel gegeten aan blueberry muffins. Alhoewel ik helemaal niet zo'n fruitgek ben, vond ik deze toch zo ongelooflijk lekker. Hier dacht mijn lichaam ook zo over want na de vakantie wilde zij nog steeds geen afscheid nemen van alle calorieën die bij deze muffin hoorden. In de gewone variant zit namelijk belachelijk veel suiker en boter. Ik bedacht dat dat vast gezonder moest kunnen en ging op zoek naar de suikervrije variant. Zie hier het resultaat!
Dit gerecht is gebaseerd op de havermout muffins met blauwe bessen van MiCook.
Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…