Deze cakejes worden u mede mogelijk gemaakt door mijn pas gekochte, vreselijk schattige muffinbakblik. Ik bakte mijn cakejes en dergelijke altijd in een siliconen vormpje, maar daar kregen ze behoorlijk merkwaardige vormen van. Toen ik dit bakblik zag bij Søstrene Grene (echt een te leuke winkel!) kon ik hem dan ook niet laten liggen.
Toen ik hem eenmaal in huis had, heb ik hem direct uitgeprobeerd. Ik verschanste me op mijn vrije zaterdagavond in de keuken met mijn schort om en geweldige bakblik onder mijn arm. Ik woog, bakte, proefde, keek moeilijk en herhaalde het riedeltje vervolgens weer. Het eindresultaat is het gelukkig allemaal waard. Deze bananencakejes met havermout zijn werkelijk om je vingers bij af te likken. Ze zijn lekker als tussendoortje, maar volstaan ook prima als haastig ontbijt. Ik heb er een nieuwe favo snack bij!
Extra benodigdheden:
Geniet ervan!
En, ga jij ze een keer proberen? Laat het me weten in de comments, op Facebook of via Instagram!
Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…