Niets is leuker èn gezonder dan zelf salade maken. En dan heb ik het dit keer niet over zo'n groen gevaarte, maar juist over de smeerseltjes die je op je brood of cracker doet. In salades uit de supermarkt zit meestal veel mayonaise en dat maakt het toch net wat minder gezond.
Deze homemade tonijnsalade is dan een veel verstandigere keuze. De hoeveelheid is precies genoeg voor twee porties. Aan jou de keuze of je het deelt met partnerlief of dat je lekker zelf twee broodjes naar binnen schuift.
Zo, het enige wat nog moet gebeuren, is het doorsnijden van het broodje en lekker eten. Geniet ervan!
Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…