Een van de lastige dingen van suikervrij eten is bedenken wat je op je cracker doet. Veel vleeswaren vallen af, over hagelslag hoef ik niet eens na te denken en geloof het of niet, maar ook pindakaas ben je een keer zat. Daarom besloot ik om zelf mijn beleg te maken. Het resultaat? Deze heerlijke pittige rucola spread!
Als ontbijt is hij misschien wat te pittig, maar deze spread (die ook nog eens suikervrij is) is echt een dikke aanrader voor tijdens de lunch. Nou ja, het is eerder een slanke aanrader, want je kan hier met een gerust hart van snoepen.
Je kan de rucola spread 2 tot 3 dagen in de koelkast bewaren. Geniet ervan!
Ben je benieuwd welke lekkere recepten je nog meer suikervrij kan maken? Kijk dan eens hier!
Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…