Je kan niet vroeg genoeg beginnen met zomerse taferelen. Daarom knal ik er eind april (terwijl het soms gewoon nog sneeuwt) alvast een fijne, zonnige snack uit. Deze frozen yoghurt is zo gemaakt en te lekker. Ik zie mezelf er al helemaal mee zitten in de tuin. Zomer, waar blijf je nou?
Laat die zomer maar komen!
Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
Bekijk de berichten
Weer een favorietje erbij
Leuk, Petra! Ik ben benieuwd of hij bevalt.