Hoeraaaa! Onze allerliefste goedheiligman is weer in het land. Ik hou van deze gezellige, vrolijke en bovenal enorm lekkere tijd. En dat lekkere zit ‘m vooral in de Sinterklaas recepten. Deze kruidnoten cupcakes zijn gewoon niet te weerstaan, dat beloof ik je.
Ze zijn het lekkerst als je de cupcakes dezelfde dag of de dag erna eet. Laat je ze iets langer (in de koelkast) staan, dan worden ze een beetje hard. Van het beslag maak je tussen de 12 en 15 kruidnoten pareltjes, alhoewel dat een beetje afhankelijk is van hoeveel van het deeg snoept. En ja, ik beken schuld op dit moment.
Heb je vragen over de maten of bijvoorbeeld de oven? Kijk dan even in mijn bakken en koken woordenboek!
Tip van mij: het beslag loopt erg uit en wanneer je geen vaste cupcakebakvorm gebruikt, krijg je gedrochten van cupcakes. Lekker, maar erg lelijk dus. Geniet ervan!
Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…