De liefde van de vrouw gaat door de maag. Ja, dat spreekwoord is echt niet alleen van toepassing op mannen, hoor. Deze vrouw wordt intens gelukkig van lekker eten en daar hoort een goed stuk boterkoek zeker bij. Na het enorme succes van mijn mokka-variant, besloot ik een nieuwe smaak te proberen. En zo zag deze limoen-kokosboterkoek het levenslicht.
Boterkoek is een van de meest simpele baksels op deze aarde en ook nog eens supersnel gemaakt. Het enige wat je moet doen, is even wachten totdat hij volledig is afgekoeld. Ik weet als geen ander dat dit best een grote opgave is, maar geloof me: goed koud is hij een stuk lekkerder.
De limoen-kokosboterkoek kan je ongeveer een dag of 3 bewaren in de koelkast. Met de nadruk op ‘kan', want hem in één keer naar binnenschuiven is natuurlijk ook gewoon een optie.
Laat de boterkoek goed afkoelen voordat je hem aansnijdt. Geniet ervan!
Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…