Ik bak iedere week een bananenbrood voor Mae. Dit krijgt ze dan als gezond tussendoortje na haar middagslaapje. Kind blij omdat ze mijn creaties (gelukkig) heerlijk vindt en mama blij omdat ik haar een suikervrije verrassing kan geven. Deze gezonde chocoladecake maakte ik laatst en is overduidelijk favoriet. Verrassing: je maakt hem niet met havermout maar met boekweitgrutten!
Bewaar hem in de koelkast. Hij is het lekkerst als je hem binnen 3 tot 4 dagen opeet, maar je kan hem natuurlijk ook invriezen. Geniet ervan!
Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…