Appeltaart heb ik nooit echt gewaardeerd. Mijn vader bakt er regelmatig 1 en iedereen vindt hem heerlijk, maar ik durfde hem, uit angst voor stukjes kleffe appel, nooit te proeven.
Toen ik mijn blog onder handen nam, zag ik dat ik vrij weinig klassieke recepten maak. Sterker nog, ik weet van heel veel basis baksels ook niet eens hoe dat moet! Daarom besloot ik in de voetsporen van mijn vader te treden en me ook te wagen aan de enige echte appeltaart.
Het is zo leuk om zelf te maken, dat ik het recept wel met je moet delen! Van begin tot het einde, deze appeltaart maak je helemaal zelf. Aan het einde een klodder slagroom erop, eten als hij nog warm is en je hebt gegarandeerd een extreem tevreden buikje.
Laat de appeltaart heel even afkoelen als je hem uit de oven haalt. Klop wat slagroom en snijd hem aan op het moment dat hij nog warm is. Ik weet zeker dat je dit heerlijk vindt. Geniet ervan!
Bak je liever toch een andere taart? Kijk dan eens naar dit heerlijke gebakje.
Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…