Op een vrije zondag staarde ik naar mijn voorraadkast en ontdekte ik dat ik nog een paar dadels over had. Een hele cake ermee bakken lukte niet meer, maar ik moest er toch wel iets anders mee kunnen doen? En zo is mijn bananenbrood met dadelbodem geboren. Ik geef toe dat het geen heel spannend verhaal is, verre van zelfs. Lekker is hij echter wel, en dat vond ik toch net iets belangrijker.
Als je hem iets zoeter wilt, voeg je 1 eetlepel honing toe aan het beslag. Dit doe je bij stap 4.
Check voordat je de cake eruit haalt, nog even met een satéprikker of de je bananen-met-dadel-liefde gaar is. Geniet ervan!
Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…