Cookie dough met pindakaas, volgens mij heb ik zojuist de hemel beschreven. Oh, en dan zitten er ook nog chocoladevlokken door het deeg heen. Kan het nog lekkerder!? Ik heb goed nieuws en slecht nieuw. Zal ik met het minder goede nieuws beginnen? Het hoort duidelijk thuis in de categorie ‘Ongezond met Gab'. Het goede nieuws? Het is zo ongelooflijk lekker dat een kilootje meer of minder je op dat moment helemaal niet kan schelen. En er zit geen rauw ei in, ook niet onbelangrijk.
Het deeg even in de koelkast zetten, zorgen dat je flink trek hebt, en aanvallen maar. Geniet ervan!
Ps Eet niet teveel want je wordt er geheid misselijk van.
Pss Het recept is gebaseerd op het eetbare koekdeeg van Laura's Bakery.
Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
Bekijk de berichten
Dit kan prima als ontbijt ook, toch? *kijkt hoopvol*
Het kan als alles: ontbijt, lunch, avondeten, om mee te slapen. ALLES!