Hoera! Het is vandaag PEANUTBUTTER DAY! De kans is heel groot dat je niet eens wist dat deze dag bestond, maar ik ben ervan overtuigd dat je blij bent ervan op de hoogte te zijn. Peanutbutter day betekent voor mij namelijk het verzinnen van 2 heerlijke recepten: een gezonde en een ongezonde variant. En rebels als jij bent, ga je gewoon voor deze ongezonde, maar super lekkere pindakaas crumble met MonChou room! Bijkomend voordeel? Dit lekkere toetje heb je in een handomdraai gemaakt.
Drapeer de pindakaas crumble gezellig op een bordje, doe er een eetlepel (of meer natuurlijk) MonChou room overheen en geniet als een malle.
Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…