Mijn moeder maakt deze MonChoutaart met bastognebodem al zo lang als dat ik me kan herinneren. Het was trouwens ook een van de eerste pareltjes die ik in elkaar draaide. Echt heel origineel is het recept niet, maar daar gaat het in dit geval ook niet om. Ik beloof je dat dit een van de lekkerste taarten is die je ooit hebt gegeten.
Ondanks dat de taart grotendeels uit MonChou en slagroom bestaat, eet ‘ie makkelijk weg. Of ik eet ‘m makkelijk weg, dat kan natuurlijk ook. Hij is op z'n lekkerst als je hem 2, maximaal 3 dagen in de koelkast bewaart. Maar zoals ik al zei: MonChoutaart met bastognekoekbodem is intens lekker. Ik denk dus niet dat er veel te bewaren valt.
Geniet ervan!
Maak jij liever een andere taart? Kijk dan eens hier!
Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…