Mijn moeder en zus maken MonChou taart als de beste en op een of andere manier lukte mij het maar niet om net zulke lekkere exemplaren te bakken. Ik besloot het originele recept met fruit los te laten en iets heel anders te maken. Het werd deze heerlijke MonChou taart met gezouten karamel en witte chocolade!
Je kan dit pareltje niet bepaald gezond noemen en hij is ook zeker niet vet- of suikervrij. Maar hij is wel ontiegelijk lekker en dat is nog wel het allerbelangrijkste. Maak de MonChou taart met gezouten karamel en witte chocolade als je ergens op visite gaat of als er iemand jarig is en je weet zeker dat je alleen maar ontzettend blije gezichten om je heen ziet.
Je kan de taart ongeveer 2 dagen bewaren in de koelkast. Geniet ervan!
Ben je niet zo'n fan van MonChou? Kijk dan eens naar deze heerlijke witte chocolade cheesecake!
Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…