Met taart is het altijd feest. Het maakt niet uit of je iets te vieren hebt, zodra er taart op tafel staat, gaat iedereen automatisch in standje polonaise. Deze overheerlijke cappuccino cheesecake zorgt er helemaal voor dat de bloemetjes worden buitengezet. Man, man, man, wat is dit een geweldig cheesecake recept!
Of ik dat mag zeggen over mijn eigen creatie? Tsja, helemaal onbevooroordeeld ben ik natuurlijk niet, maar ik laat mijn baksels wel altijd uitgebreid keuren. Ook de cappuccino cheesecake doorstond de keuring glansrijk.
De cheesecake met koffiesmaak is groot genoeg voor 10 personen en in een uurtje gebakken. Hij is echter het lekkerst als je hem een nachtje in de koelkast laat staan. Maak hem dus, als het kan, een dag van tevoren en serveer hem sowieso koud.
Optioneel:
Het lekkerste is deze cappuccino cheesecake als je hem nog een nacht in de koelkast laat staan. De volgende dag kan je hem versieren met de verse slagroom en koffieboontjes. Geniet ervan!
Is deze cheesecake je te machtig? Probeer dan de limoen-kokosvariant eens.
Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…