Ik heb enorm vaak goede ideeën, al zeg ik het zelf. Boterkoek met witte chocolade maken terwijl het buiten 30 graden is, is er daar niet 1 van. Ik weet niet wat er sneller smolt: de boter of ik. Gelukkig kwam de boterkoek zo lekker uit de oven dat het afzien het allemaal waard is geweest. Wanneer ga jij dit pareltje uitproberen?
Als je niet te veel snoept tijdens het snijden, haal je er met gemak 16 stukjes uit. Geniet ervan!
Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…