Een jaar geleden was ik op vakantie in Italië en daar heb ik mijn buikje rond gegeten. De pizza's, toetjes en bijzondere hammen waren nauwelijks te weerstaan. Maar wat helemaal lekker was, was de pasta. Oh man, daar kan ik van blijven eten. Ik vond het een jaar na dato dan ook wel weer eens tijd voor een heerlijk pasta-recept: volkoren spaghetti met spinazie en spekreepjes!
Dit recept is geschikt voor 3 kleine of 2 grote eters.
Geniet ervan!
Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…