Wie denkt dat je stamppot alleen in de winter kan eten, voorzien van een dikke rookworst, heeft het mis! Ook nu het zonnetje weer hoog aan de hemel staat, kunnen we nog gewoon piepers jassen en met de stamper in de weer. Afgelopen week zette ik deze heerlijke vegetarische zomerstamppot met doperwten en komijn op tafel en ik zeg het meteen maar eerlijk: ik hoorde niemand horen!
Weet je wat een bijkomend voordeel is? Men zegt dat komijn de vetverbranding stimuleert. Nu smaakt het stamppotje nog veel lekkerder he? Paar gezellige, vrolijke maïskorrels erop, en klaar is Clara. Geniet ervan!
Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…