Yes, het is weer tijd voor een nieuw stapeltje kerstrecepten! En ik trap de reeks dit jaar af met een heerlijke puree. Ik geef toe dat alleen vegetarische geroosterde pompoenpuree wat karig is als compleet kerstdiner, maar het is dan ook bedoeld als overheerlijk bijgerecht. Super makkelijk te maken en je kan het ook nog eens van tevoren doen. Kijk, dan weet je ook zeker dat je planning niet in het honderd loopt!
Vind je het heel lekker klinken, maar lijkt dat vegetarische je niets? Snijd dan 100 gram chorizo (van de hele worst, niet dat wat je op je brood doet) in kleine stukjes en bak deze op in een koekenpan. Je hebt nu een superlekkere crumble die je over de pompoen kan strooien.
Heb je de geroosterde pompoenpuree vooraf klaargemaakt? Haal hem dan op tijd uit de koelkast en zet hem nog voor 10 minuten in de oven (een magnetron mag natuurlijk ook). Geniet ervan!
Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…