Hoe lekker is het om af en toe (of gewoon heel vaak) vegetarisch te genieten en niet eens door te hebben dat er helemaal geen vlees op je bordje ligt!? Bij deze overheerlijke tarte tatin met sjalotten en geitenkaas is dat zonder twijfel het geval.
Voor het geval je in de stress schiet van de naam: zo ingewikkeld is dit recept helemaal niet. Tarte tatin betekent officieel ‘appeltaart op z'n kop'. Doordat je hem ondersteboven bakt, karameliseert de onderkant (wat dus later weer je bovenkant wordt).
Omdat ik al een heerlijke appeltaart op mijn blog heb staan en ik voor een etentje een hartig gerecht wilde meenemen, maakte ik deze tarte tatin niet met appel, maar met sjalotten!
Hou er rekening mee dat je best even bezig bent met het recept. Niet dat het heel ingewikkeld is, maar je moet een aantal handelingen uitvoeren en daarnaast maak je 2 keer gebruik van de oven.
Wij hebben hem zowel warm als koud gegeten en beide keren smaakte de tarte tatin met sjalotten en geitenkaas heerlijk. Geniet ervan!
Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…