De temperatuur zakt en de pinguïns komen om hun winterjas vragen. Dat betekent dat het tijd is voor heerlijke herfstige en winterse recepten. En wat roept er harder VRIESKOU dan stoofperen uit de slowcooker?
Ik heb voor stoofperen uit de slowcooker 7 stuks aangehouden. Mijn slowcooker is namelijk wel heel erg knap, maar ook een tikkeltje aan de kleine kant. En ze worden er niet lekkerder van als je te veel stoofperen in een te kleine pan propt. Mocht je meer stoofperen bereiden, voeg dan ook meer vocht toe.
Na 5 uur zijn je overheerlijke stoofperen uit de slowcooker klaar en kan je aanvallen. Ik raad je niet aan deze kanjers in te vriezen, want daar worden ze niet lekkerder van. Wil je de slowcooker vaker gebruiken? Kijk dan ook even naar dit fijne recept. Geniet ervan!
Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…