Quinoa is leuk en bulgur is lekker, maar als je echt hip wilt zijn, dan moet je ‘aan de' amarant. Dit nichtje van het eerstgenoemde korreltje is geen graan, maar een zaadje en past prima in verschillende recepten. Zo kan je er cake van maken, maar het ook in een salade verwerken. De smaak is een beetje aards en tegelijkertijd lekker fris. Ik vind deze spinaziesalade met amarant dan ook een groot succes!
Dit recept is geschikt voor 3 tot 4 personen
Het is een lekker diner, maar uiteraard kan je deze spinaziesalade met amarant ook gewoon als lunch of bijgerecht eten. Geniet ervan!
Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…