Pasta is eigenlijk een ontzettend briljant product, want je kan er alle kanten mee op. Witte saus, rode saus, een hele berg groenten of juist minimalistisch. Je kan het zo gek niet bedenken of pasta leent zich ervoor. Dit keer maakte ik een heel simpel, maar o zo lekker bordje spaghetti. Wanneer maak jij deze fijne spaghetti aglio olie?
Niet schrikken van de term! Zoals ik al zei is er weinig moeilijks aan het gerecht. Oke, behalve de naam dan, maar ook die is heel simpel te verklaren. Aglio betekent knoflook en olio olie. Beide ingrediënten zijn rijkelijk aanwezig, dus een potje zoenen na afloop zit er niet echt meer in.
Het recept is geschikt voor 4 personen en ik raad niet aan om het in te vriezen. Spaghetti aglio olio is het lekkerst als je het meteen naar binnen schuift.
Geniet ervan!
Ben je op zoek naar een ander lekker pastarecept? Dan is dit misschien wel wat voor jou.
Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…