Categorieën Diner

Snelle salade met geitenkaas en chorizo

Joh, een recept hoeft niet ingewikkeld te zijn om lekker te smaken. Neem deze overheerlijke snelle salade met geitenkaas en chorizo. Een kind kan de was doen, maar ik weet zeker dat je je vingers aflikt bij die pareltje. Helemaal als je de geitenkaas verpulverd met je handen trouwens, in plaats van met een vork; dat spul plakt altijd zo. 

Dit recept is geschikt voor 2 personen

Ingrediënten

Snelle salade met geitenkaas en chorizo

  • 1 zak rucola (ongeveer 200 gram)
  • 100 gram chorizo
  • 100 gram zachte geitenkaas
  • 1 gele paprika
  • 50 gram geraspte wortel

Iedereen klaar? Bakken maar!

  1. Boen de paprika goed schoon en snijd hem in kleine blokjes. De chorizo mag je hetzelfde vormpje geven. Vergeet je het velletje niet te verwijderen?
  2. Verpulver de geitenkaas tot kleine brokjes. Leg de rucola op het bord, strooi daar de wortel en paprika overheen, versier het met chorizo en maak de salade af met geitenkaas.

Wat zei ik je? Met twee vingers in je neus! Geniet ervan. 

Gabriella

Recent bericht

In een klap reumapatiënt en veganist

Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…

1 jaar geleden

Maggie’s dagboek – maand 13 en 14

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

2 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 32 & 33

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

2 jaar geleden

Maggie’s dagboek – maand 12

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

2 jaar geleden

Goulash uit de slowcooker

Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…

2 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 31

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

2 jaar geleden