Joh, een recept hoeft niet ingewikkeld te zijn om lekker te smaken. Neem deze overheerlijke snelle salade met geitenkaas en chorizo. Een kind kan de was doen, maar ik weet zeker dat je je vingers aflikt bij die pareltje. Helemaal als je de geitenkaas verpulverd met je handen trouwens, in plaats van met een vork; dat spul plakt altijd zo.
Dit recept is geschikt voor 2 personen
Ingrediënten
- 1 zak rucola (ongeveer 200 gram)
- 100 gram chorizo
- 100 gram zachte geitenkaas
- 1 gele paprika
- 50 gram geraspte wortel
Iedereen klaar? Bakken maar!
- Boen de paprika goed schoon en snijd hem in kleine blokjes. De chorizo mag je hetzelfde vormpje geven. Vergeet je het velletje niet te verwijderen?
- Verpulver de geitenkaas tot kleine brokjes. Leg de rucola op het bord, strooi daar de wortel en paprika overheen, versier het met chorizo en maak de salade af met geitenkaas.
Wat zei ik je? Met twee vingers in je neus! Geniet ervan.
Geef een reactie