Wist jij dat 100 gram sardines ruim 22 gram eiwitten bevat? Als je geen sporter bent, zal deze informatie je weinig doen. Maar wanneer je regelmatig in de gewichten hangt, is deze informatie goud waard! Overigens is dit niet de reden dat ik deze heerlijke sardines met venkel en rode pepersaus in elkaar gedraaid hebt. De smaken bij elkaar zijn gewoon voor elkaar gemaakt!
Het vettige van de sardines, de frisse smaak van de venkel en het hete van de rode pepersaus; het is alsof ze al dansend over je tong naar binnen gaan. Schrik niet van de pittige saus. Ik ben ook echt geen kei in heet eten en daarom heb ik mijn rode pepersaus ook een beetje afgezwakt. Wanneer je niet vies bent van een vlammetje hier en daar, kan je er zoveel pepers ingooien als dat je zelf wilt.
Het recept is geschikt voor 3 tot 4 personen.
Extra benodigdheden:
Dit recept is een tikkeltje anders dan wat je normaal gesproken op mijn website vindt, dus ik ben super benieuwd of je er blij van wordt!
Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
Bekijk de berichten