Ik ontdekte dit recept voor rode pepersaus eigenlijk per ongeluk. Mijn voorraadkast bleek minder aangevuld dan ik dacht. Wat voor saus moest ik nou bij mijn pasta serveren!? Ik ging aan de slag met een roux en voor ik het wist, had ik een super lekkere saus in elkaar gedraaid. De rode pepersaus is lekker om brood in te dippen, maar maakt ook andere recepten helemaal af.
Als je nu vanwege de rode peper wilt afhaken, dan fluit ik je graag weer terug. Ik ben ook echt niet zo'n pittig dier, dus er zitten geen kilo's rode peper in verwerkt. Het kan natuurlijk dat jij een tong die in de fik staat, helemaal niet uit de weg gaat. In dat geval zou ik gewoon lekker blijven snipperen en de saus zo pittig maken als dat je aan kan.
Nog een kleine tip van mij: dit rode peper pareltje past perfect bij deze heerlijke ovenschotel met sardines en venkel.
Deze saus is perfect om te eten bij een bord pasta. In dat geval kan je er ook flink wat groenten zoals prei en champignons doorheen doen. Bak deze dan vooraf wel apart en doe ze daarna pas bij de saus. Maar hij is ook prima te combineren met een heerlijk stuk Italiaans brood. Geniet ervan!
Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…