Pizza, ik hou ervan. Ondertussen vraag jíj je misschien af waar ík in hemelsnaam niet van hou (het antwoord is fruit – daar kom ik ooit nog eens op terug), maar van pizza ben ik echt fan. En dan het liefst zo dik mogelijk belegd met extreem, mega, superduper veel kaas.
Maar zoals met heel veel leuke dingen in het leven: dat is helaas niet zo goed voor je. Daarom heb ik al eens eerder een andere, gezondere variant van pizza op Gezond met Gab gezet. Op een been kan men echter niet lopen, dus ik knal er gewoon een tweede bij. Dit keer is de bodem van een doormidden gesneden pitabroodje. Echt, om je vingers bij af te likken!
Geniet ervan!
Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…