Het asperge seizoen komt er weer aan! Op het witte goud moeten we nog even wachten, maar de groene kanjers liggen alweer voor het grijpen. Natuurlijk hebben ze wat nadelen (man, wat stinkt je plas ervan), maar dat weegt niet op tegen de smaak. Deze overheerlijke penne met gegrilde asperges en romige zalmsaus moet je dan ook zeker uitproberen.
Doordat je ze grilt, krijgen de asperges een bijzondere smaak. Vind je het teveel moeite, dan kan je ze natuurlijk ook wat langer koken. De penne met de zalmsaus kan je invriezen, maar de asperges zou ik wel gewoon lekker vers eten.
Het recept is geschikt voor 4 personen.
Extra benodigdheden:
Geniet ervan!
Ben je op zoek naar nog meer diner-inspiratie? Kijk dan eens hier!
Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…