Burgers maken was zo mijn ding niet. Die krengen vielen altijd uit elkaar of ze waren niet eens lekker. Toch wilde ik ooit nog een succesvolle burger hebben gemaakt. Een tijdje geleden lukte het al met de haring-bietenburger en afgelopen week heb ik ook een heerlijke Oosterse tonijnburger met chili-mayonaise uit de hoge hoed getoverd. Zie je, ik kan het wel!
Het recept is geschikt voor twee hamburgers, maar uiteraard kan je de ingrediënten voor deze Oosterse tonijnburger makkelijk verdubbelen of halveren. Ook leuk: je kan de mayonaise prima zelf maken! Ik heb het deze keer niet gedaan, maar stiekem is zelfgemaakte mayonaise natuurlijk wel veel lekkerder.
Geniet ervan!
Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…