Voor Honig maakte ik een heerlijke Mexiaanse wraptaart. The making off vind je hier en het recept verklap ik in deze blog!
Ingrediënten
- 5 maïswraps
- 1 pakje Honig Basis voor Burrito's
- 1 rode paprika
- 2 uien
- 4 tomaten
- 1 blikje maïs
- 1 blikje kidneybonen (200 gram)
- 300 gram mager gehakt
- 100 gram zure room
- 150 gram geraspte kaas
Iedereen klaar? Bakken maar!
- Verwarm de oven voor op 180 graden (hetelucht).
- Bak het gehakt bruin in de pan.
- Snijd de uien in kleine blokjes en voeg deze toe aan het gehakt. Bak ze even tot ze er mooi glanzend uitzien.
- Snijd ook de paprika klein en doe deze bij het gehaktmengsel. Net zoals de uien, mag paprika even worden meegebakken.
- Voeg vervolgens de mais en de kidneybonen toe. Als laatste mogen de tomaten, in kleine stukjes gesneden, erbij.
- Doe volgens de aanwijzingen op de verpakking de Honigmix erbij en laat het kort intrekken.
Smeer een kant van de wraps in met zure room. Als het gehaktmengsel klaar is, kan het stapelen namelijk beginnen! - Begin met een wrap (voorzien van zure room) en doe hier een laagje van het mengsel overheen. Daarna volgt een klein beetje geraspte kaas. Herhaal dit totdat je een mooie stapel hebt. De bovenste laag eindig je met het mengsel en geraspte kaas.
- Schuif de taart voor een klein kwartiertje de oven in zodat de kaas kan smelten.
Eet smakelijk!
Daantje says
Hmmm, ik weet wat ik morgen wil eten 😀