De kans is vrij groot dat, als je geen foodie bent, je nog nooit van bulgur hebt gehoord. Het is een typisch gevalletje van ‘op de verkeerde tijd op de verkeerde plaats'. Dit lekkernij werd namelijk op hetzelfde moment bekend als quinoa, en dan weet je eigenlijk al dat het een verloren zaak is.
Toch is deze Mexicaanse bulgurschotel echt het proberen waard. Het is een smaakvol, gezond en makkelijk te bereiden gerecht. Voor je het weet kijk je niet eens meer naar het quinoschap in de supermarkt!
En, ben jij nu ook een bulgurfan? Eet smakelijk!
Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…