Melanzane alla parmigiana is een van mijn favoriete vegetarische gerechten. De aubergine is superzacht, de mozzarella lekker cheesy en als je er nog een lekker stukje brood bij eet, is het feest compleet.
Vroeger had ik altijd moeite met het bereiden van aubergine. Het leek altijd alsof hij meer indroogde dan echt gaar werd. Maar sinds ik hem door de bloem haal en daarna bak, ben ik de grootste aubergine-fan op aarde. De smaak is briljant en hij wordt dan zo lekker zacht!
Het gerecht zelf is makkelijk te maken en bevat ook niet veel ingrediënten. Ik denk dat de eenvoud ook de kracht van deze ovenschotel met tomaten is.
Zo, en nu de keuken in. Er moet melanzane alla parmigiana gemaakt worden!
Klaar om aan te vallen? Strooi er dan nog wat verse basilicum overheen. Geniet ervan!
Kies jij liever voor een ander vegetarisch gerecht? Kijk dan eens naar deze risotto!
Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…