Ik vind het altijd een beetje tricky om gerechten een bekende naam te geven. Je hoeft namelijk geen chefkok te zijn om te zien dat mijn nasi niet echt lijkt op de originele versie. Toch durfde ik de gok wel te nemen, met als resultaat een heerlijk makkelijke nasi met zelfgemaakte pindasaus!
Dit recept is geschikt voor 2 grote of 3 kleine eters.
Voor de nasi
Voor de pindasaus
Extra tip: gedroogde uitjes erbij maakt deze makkelijke nasi nog lekkerder. Eet smakelijk!
Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
Bekijk de berichten
Lijkt me lekker! Je kan ook een knoflookteentje bakken, pindakaas en ketjap manis en sambal erdoorheen doen. En in plaats van gewone melk kokosmelk. Snel gemaakt en de lekkerste satésaus ooit!
Oeeehh, dat klinkt inderdaad ook super lekker! Ga ik ook eens proberen. :-)