Ik hou van goulashsoep, maar de varianten die uit blik komen, gaan stiekem natuurlijk helemaal nergens over. De groente is slap, het vlees gek en de echte goulash-smaak is ook ver te zoeken. Zelf lekkere goulashsoep maken is helemaal niet zo moeilijk en kost ook zeker niet veel tijd. Sterker nog, met dit makkelijke recept heb je het zo voor elkaar!
Je bent de meeste tijd kwijt aan het braden van het vlees en het snijden van de groenten. Zodra je dat, na maximaal twintig minuten, achter de rug hebt, doet de pan op het vuur de rest van het werk. Dat is ook een van de redenen waarom ik zelf goulashsoep maken ook zo leuk vind: flink wat resultaat en helemaal niet ingewikkeld.
Het recept voor deze makkelijke goulashsoep is geschikt voor 4 personen die stevig door kunnen eten. Ik vind hem zelf het allerlekkerst als je de soep een dag laat staan.
Extra benodigdheden:
Je kan de goulashsoep na het maken direct opeten, maar zoals ik aangaf wordt hij nog lekkerder als je hem een nachtje laat staan. Geniet ervan!
Maak jij liever een ander exemplaar? Kijk dan eens bij deze heerlijke erwtensoep!
Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
Bekijk de berichten
weldig bericht & recept. voortreffelijk!
Bedankt voor je leuke bericht! Ik ben blij dat het recept in de smaak viel. :)