Net na de vakantie, omdat je tijdens je vrije dagen wel erg veel gegeten hebt. Of gewoon zomaar doordeweeks, aangezien je wel toe bent aan een lekkere, healthy maaltijd. Deze gezonde haring-bietenburgers is altijd een goed idee!
Ik dacht altijd dat ik niet in de wieg was gelegd voor het maken van een hamburger. Op een of andere manier vielen die krengen bij mij altijd uit elkaar. Maar nu heb ik de perfecte verhoudingen gevonden en direct een knaller van een hamburger neergezet. Al zeg ik het zelf.
Haring en bieten zijn een gouden combinatie, zelfs in een hamburger. Een lekker volkoren broodje erbij, flink wat sla en je kan aanvallen, hoor. Het recept is geschikt voor 4 hamburgers.
Geniet ervan!
Vind jij Kippers wel lekker, maar ben jij niet zo fan van biet? Kijk dan eens naar het recept met gerookte haringfilets en venkel!
Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…