Ik voel echt een gigantische liefde voor champignons en paddenstoelen. Ze staan standaard op mijn boodschappenlijstje en ik durf met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid te zeggen dat er sinds ik samenwoon met Wim (nu bijna 7 jaar), geen week voorbij is gegaan zonder dat ik met champignons heb gekookt. En toch had ik, potverdorie, nog geen recept voor een lekkere, gevulde portobello met brie op mijn website staan!
Toen ik daar achterkwam, ben ik als de wiedeweerga een recept met (gevulde) portobello gaan bedenken. Deze grote vriend is ontzettend lekker uit de oven, maar ook als je hem bereid op de barbecue! De keuze is dus aan jou waarop je hem klaarmaakt.
Ik heb het alle twee geprobeerd en deel nu het recept voor gevulde portobello met brie en makreel uit de oven met je!
Dit recept is geschikt voor 2 personen en het lekkerst als je ze uit de oven (of vanaf de barbecue) direct opeet.
Hou er rekening mee dat de gevulde portobello met brie nog steeds best vochtig kan zijn, dus kijk uit voor warm champignonnenvocht. En ja, dat vind ik zelf ook heel vies klinken.
Geniet ervan!
Kook jij liever iets anders met champignons dan gevulde portobello met brie en makreel? Kan dan eens naar deze heerlijke risotto!
Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…