Aubergine is een kwestie van hate it or love it. Bij mij duurde het even, maar uiteindelijk zijn het paarse monster en ik dikke vriendjes geworden. Zo dik, dat de aubergine de ster van dit gerecht is geworden. Ga jij deze heerlijke gestoofde aubergineschotel met volkoren pasta ook een keer maken?
Extra benodigdheden
Geniet ervan!
Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…