Vegetarische springrolls zijn van die borrelhapjes waar je van blijft eten. De smaak is fris, ze vallen niet zo zwaar als gewone loempia's en de smaak is ongelooflijk lekker! Het fijne is ook dat je er eindeloos mee kan variëren. Wanneer ga jij de vegetarische springrolls maken?
Het is wel een klus om dit hapje te maken, dus je moet er rekening mee houden dat je er even mee bezig bent. Dit recept is geschikt voor 20 vegetarische springrolls. Perfect om mee te nemen naar een feestje of gewoon lekker zelf allemaal naar binnen te schuiven.
Ik heb de vegetarische springrolls doormidden gesneden, omdat ze anders wel erg groot zijn. Zo hou je er 20 over. Extra tip: doop ze in een beetje sojasaus. Succes gegarandeerd. Geniet ervan!
Ben jij op zoek naar een ander vegetarisch borrelhapje? Kijk dan eens naar deze geroosterde kikkererwten.
Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…