Ik durf het bijna niet uit te spreken, maar onze zondagen worden steeds relaxter. Peutertje Mae slaapt soms ‘uit' tot 8.00 uur en dat geeft ons de ruimte om rustig op te starten. Onze vroege ontbijtjes zijn verschoven en langzaamaan verandert in een lekkere brunch. Laatst maakte ik daar deze heerlijke pizza croissants voor en dochter- en manlief waren direct fan.
Uiteraard kan je ze ook gewoon lekker als lunch of als borrelhapje eten. Zelf vind ik ze warm het allerlekkerst, omdat de kaas dan smeuïg is en het croissantje lekker zacht. Ben je helemaal een die hard? Dan kan je de Franse broodjes natuurlijk ook zelf maken.
Ik ben dus overduidelijk niet zo'n fanatiekeling, want ik gebruikte vers croissantdeeg. Net zo lekker, maar dan toch iets makkelijker.
Geniet ervan!
Ga jij liever voor een echte lunch? Kijk dan eens naar deze heerlijke venkelsalade!
Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…