Het is echt niet dat ik alleen nog maar boterkoeken bak. Welnee, er komt ook nog weleens iets anders uit mijn keuken. Zoals deze heerlijke chocolademoussetaart met M&M's bijvoorbeeld.
Het was niet eens de bedoeling om dit pareltje uit te werken tot recept. Ik maakte hem voor mijn verjaardag en toen ik hem uit de koelkast haalde om aan te snijden, zag ik pas hoe knap hij was geworden. Voordat het mes erin ging, moest hij dus eerst nog even op de foto, dat begrijp je wel.
De chocolademoussetaart is vrij zwaar, dus kleine puntjes snijden is een dikke aanbeveling. Je haalt er dan ook makkelijk 10 stukken uit.
Zet de taart voor minimaal 3 uur in de koelkast, zodat hij kan opstijven. Geniet ervan!
Bak jij liever een gezonde taart? Kijk dan eens naar deze citroenkwarktaart.
Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…