Ja, ik weet dat dit een vreemde combinatie is. Nee, ik ben niet gek geworden. Deze boterkoek met bacon en gezouten karamel is oprecht het einde! Heerlijk zoet met hier en daar een zoute verrassing, dat is toch perfect?
Over 2 dagen (4 augustus) ben ik jarig en daar moest ik natuurlijk wel iets bijzonders voor bedenken. Omdat ik tegenwoordig helemaal in de boterkoeken ben, moest het sowieso een variatie op dit heerlijke baksel worden. Mijn zus kwam met bacon aan en ik knalde er gezouten karamel in. Een match made in heaven, als je het mij vraagt.
Ik zeg het iedere keer, maar nu gewoon weer: boterkoek is het allerlekkerst als je hem helemaal af laat koelen. Wees dus geduldig en zet ‘m echt nog even in de koelkast voordat je aanvalt. Je kan deze boterkoek met bacon en gezouten karamel ongeveer een dag of 3 bewaren.
Geniet ervan!
Ben jij die boterkoeken nu wel een keertje zat? Kijk dan eens naar deze verrukkelijke MonChoutaart.
Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…