Ik kan niet anders dan toegeven dat de gezonde recepten een tikkeltje verdrukt werden door allemaal lekkere, met suiker of boter doorspekte pareltjes. Dat was tijdens de feestdagen prima, maar nu is het weer tijd voor suikervrije en gezonde lekkernijen! Dit bananenbrood met munt en chocolade is daar een perfect voorbeeld van.
Het fijne aan dit recept is dat je het bananenbrood in stukken kan snijden en kan invriezen. Zo heb je altijd wat achter de hand als je spontane trek hebt en hoef je niet in 1 keer een hele cake naar binnen te schuiven. In de koelkast blijft hij ongeveer een dag of 3 goed.
Deze gezonde after-eight versie is dan wel suikervrij, maar door de zoete bananen merk je hier helemaal niets van. Krijg je visite en wil je die niet direct op water en een droge cracker zetten? Dan is dit ook een prima alternatief.
Geniet ervan!
Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…