Hoe lekker is het dat de zomer er weer aankomt en dat we het picknickseizoen kunnen openen? Nou, wat mij betreft heel lekker! Deze winterdipper pur sang is dolgelukkig nu de dagen weer langer worden en de hapjes zomerser. Daarom zijn deze wortelcups met makreelsalsa ook zo geweldig. Je proeft bijna letterlijk de zomer als je je tanden in dit picknickhapje zet.
Picknicken, borrelen, het maakt eigenlijk niet uit wanneer je ze klaarmaakt. Het blijft een feestje om ze te eten. 1 tip: laat ze niet te lang (gevuld) in de koelkast staan. De cup wordt dan namelijk zacht, waardoor hij ontvouwt en je gewoon weer een wrap in je handen hebt. Daar valt de makreelsalsa toch net wat sneller uit en dat eet niet makkelijk.
Ik gebruik bewust geen zout, omdat makreel van zichzelf al hartig is. Uiteraard mag je dit zelf wel toevoegen. Het recept is genoeg voor 16 wortelcups met makreel salsa
Extra benodigdheden:
Geniet ervan!
Hier vind je nog meer lekkere borrelhapjes!
Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…