Doe je ook mee met het ‘grote uitbuiken' na de feestdagen? Er is bij mij wel flink wat meer dan 1 kcal naar binnen gegaan, dus de dagen tussen kerst en oud & nieuw doe ik iets rustiger aan. En wist je dat je ook gewoon lekker kan snacken en snoepen zonder overdreven ongezond te doen? Deze sterren toastjes met tonijnsalade zijn daar het perfecte voorbeeld van!
De kans is groot dat je op oudejaarsavond al vol zit van de oliebollen voordat de hapjes überhaupt op tafel komen. Daarom deel ik het recept voor dit lichte lekkernij ook met je. Als je nog een gaatje vindt tussen al die oliebollen, dan past daar perfect een sterren toastje tussen.
Extra benodigdheden:
Omdat ansjovis en kappertjes van zichzelf al vrij zout (of hartig) zijn, voeg ik bewust geen zout toe aan de tonijnsalade. Hij is perfect in balans in combinatie met het toastje. Geniet ervan!
Ben jij op zoek naar nog meer borrelhapjes? Kijk dan eens hier!
Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…
We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…
Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…
40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…